Training & Coaching


In veel organisaties en bedrijven speelt gastvrijheid een steeds grotere rol. Vaak wordt gezegd dat mensen de eigenschappen die bepalend zijn om gastvrij te kunnen zijn, van nature moeten bezitten om daadwerkelijk gastvrij te kunnen zijn. Wij zijn van mening dat buiten deze eigenschappen er ook veel vaardigheden zijn, die aan te leren zijn waardoor mensen bewust worden van hun eigen gedrag en het effect daarvan.

Op het moment dat medewerkers getraind dienen te worden in vaardigheden als gastvrijheid en servicegerichtheid, kan Annoncé zorgen voor losse trainingen of langere en intensievere trainingstrajecten. Afhankelijk van de gewenste doelstellingen kan gekozen worden voor standaard trainingen, maar er kunnen ook op maat geschreven trainingen worden gegeven.

Trainingen kunnen aangevuld worden met coaching. Coaching van medewerkers kan middels persoonlijke gesprekken de doelstellingen en de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers versterken. Dit kan 1 op 1 gebeuren, maar ook ‘on the job’. Samen met of in opdracht van de opdrachtgever maken we een training op maat, geven deze en volgen deze op met als doelstelling service en gastvrijheid structureel te vergroten.

Annoncé verzorgt trainingen voor dienstverleners in de gezondheidszorg, bedrijfsleven, bedrijfscatering en horeca.